ACMO Bedrijfsoverdracht

Over ons

Wij zijn van huis uit een accountantspraktijk. Van oorsprong worden accountants gevraagd om de jaarrekening te controleren. Voor deze taak is een uitgebreide kennis van het ondernemen nodig. Daarom is de accountant van huis uit ook geschoold om bedrijven te adviseren.

Tegenwoordig worden accountants daarom ook gevraagd om jaarrekeningen samen te stellen, aangiften in te dienen en bedrijven te adviseren. In ons kantoor kennen we korte lijnen, de beslisstructuur is doelmatig. Elke klant heeft bij ons zijn of haar eigen contactpersoon. Deze contactpersoon spant zich in voor die klant. Om de kwaliteit daarvan te waarborgen volgen we de verplichte permanente educatie.

Accountants worden vaak, bijna altijd ingezet bij bedrijfsoverdrachten. Uit een onderzoek zou blijken dat accountants te weinig aandacht besteden aan het hele proces van een bedrijfsoverdracht. Daarom besteden wij hier specifiek aandacht aan. Ook is het belangrijk dat de betrokken accountant ervaring heeft met bedrijfsovernames en niet elke accountant heeft daar ervaring in. Wij begeleiden echter relatief veel bedrijfsoverdrachten. Zoveel zelfs, dat we dit als specifieke specialisatie uiten middels deze website.

Bedrijfsoverdrachten zijn de krenten uit de adviespap. Alle aspecten van het adviseren komen hierin tot uitdrukking. Omdat wij een goed geschoold, hoogwaardig kantoor zijn, kunnen en willen wij die uitdaging aan. Wij zijn van mening dat wij scherpe tarieven hanteren. Waarschijnlijk zullen wij een hoger honorarium berekenen dan een ‘vriendje uit de straat’. Inderdaad, experts zijn duur, maar heeft u zich al eens afgevraagd wat een amateur u kost?

Wij zijn u graag van dienst. Voor meer informatie over ons, kijk eventueel ook op www.acmo.com